НОВИНИ

З 8 березня

Хай пролісок перший дарує вам ніжність,

А сонце дарує тепло

У березні вітер несе хай надію

І щастя, і радість, і тільки добро!

Зі святом весни вітає вас ресторан "Кумир"

З Новим роком і Різдвом!

Дорогі друзі, прийміть найщиріші привітання з Новим роком і Різдвом!

Нехай цей рік стане початком сприятливих змін і успішних справ і кожен його день буде добрим, плідним в роботі, щасливим в особистому житті.

Запрошуємо Вас провести незабутній передноворічний вечір в колі друзів і колег в ресторані "Кумир".

Ідеальний коктейль

Стильні панночки завжди піклуються про струнку, привабливу фігуру. Проте навколо стільки спокус і солодощів! Невже необхідно жертвувати своїм задоволенням і відмовляти собі у хвилинах гастрономічного щастя?

Альтернатива є! Коктелі смузі - ідеальний варіант для тих, хто любить солоденьке і своє струнке тіло.

І всю цю смакоту можна куштувати у кафе "Кумир"!

Смузі (гладка - однорідний, гладкий, англ.) - Густий напій зі збитих в блендері фруктів, овочів, молока, морозива, вершків, йогурту з додаванням мюслі, горіхів, меду, шоколаду, сиропів. За однією з версій його винайшли тихоокеанські серфери, щоб швидко відновлювати сили під час тренувань. Сьогодні ж мільйони людей вважають такі коктейлі відмінним засобом для підтримки життєвого тонусу і зниження ваги.

Чи пити холодні смузі?

Це залежить від ваших цілей і від імунітету. Так, такі бажані в спеку крижані коктейлі можуть пошкодити дієті. Справа в тому, що смакові рецептори при низькій температурі їжі не встигають її розпізнавати, тому почуття насичення трохи запізнюється. До того ж, якщо у вас не дуже міцний імунітет, то поєднання льодяних коктейлів та спекотної погоди може запросто призвести до застуди.

Чи може бути небезпечна «рідка їжа»?

Ні, якщо знати міру. Якщо ж відмовитися від звичної їжі і повністю замінити її сумішами, то наслідки можуть бути неприємними. Тверда їжа обов'язково повинна бути в раціоні - як би це смішно не звучало, але зуби і ясна потребують «навантаженні». Монодієта веде також і до того, що зменшується вироблення слини, яка містить необхідні ферменти, а це, у свою чергу, веде до порушення травлення, розвитку карієсу та відкладення зубного каменю.

Чи можна схуднути за допомогою смузі?

Так, є навіть популярна смузі-дієта. Але тут важливо пам'ятати про склад коктейлю, інакше результат може бути зворотним. Так, наприклад, калорійні банани частково можуть звести нанівець зусилля по схудненню. Також краще забути про незбиране молоко або морозиво. У дієтичному варіанті використовують мінеральну воду, натуральний йогурт, низькокалорійний кефір або соєве молоко.

Улюблені рецепти голлівудських зірок

Переконана вегетаріанка Наталі Портман зазвичай снідає бананово-ягідним смузі. Треба взяти 1 банан, 1 склянка будь-яких ягід, додати трохи горіхів, щіпку кориці. Ця суміш ідеальна, коли вам не вистачає часу, щоб повноцінно поснідати. Якщо ви вже спізнюєтеся, можна перелити коктейль у відповідну посудину і пити по дорозі. Анджеліна Джолі, відома своєю пристрастю до смузі-дієті, часто використовує такий рецепт: збити в блендері огірок, половину зеленого яблука, стебло селери, додати пару гілочок петрушки, часточку лайма, трохи червоного перцю і сушеного імбиру. Така суміш очищає організм і сприяє схудненню. І, нарешті, відмінний варіант освіжаючого смузі, який любить Дженніфер Еністон. Візьміть кілька листя м'яти, невелику стиглу диню, очистіть її від шкірки і насіння, наріжте на часточки, те ж саме виконайте з огірком. Залийте все склянкою знежиреного йогурту і змішайте в блендері, можна додати лід.

за матеріалами

http://www.vashdosug.ru/msk/wellness/article/68907/

Актуальні тенденції в приготуванні їжї

Не тільки стиль одягу і зачісок схильний модним віянням, але також і кулінарні пристрасті. У різний час ті чи інші страви користуються підвищеним попитом, набуваючи все нові смакові відтінки.

Органічний шоколад

Любителі солодкого в масовому порядку почали шукати здорову альтернативу смачним, але шкідливим для здоров'я десертів. Як стверджують представники американської компанії Big Train, Inc., Покупці почали вибирати кондитерські вироби, нешкідливі для здоров'я - щоб балувати себе солодощами, не побоюючись наслідків. Хоча компанія Hershey's з її знаменитим шоколадом і раніше залишається безумовним лідером ринку, органічна альтернатива шоколаду володіє «схожим смаком» і до того ж складається виключно з натуральних інгредієнтів.

Кокос

За статистикою Fancy Food Show, найпопулярнішими продуктами на американському ринку сьогодні вважаються морозиво і йогурти зі смаком кокоса. Крім того, популярністю користуються і різні напої зі смаком кокоса - покупці поступово відмовляються від солодких газованих напоїв на користь більш натуральних альтернатив - наприклад, сиропів та коктейлів.

Продукти без глютену

Продукти без глютену набувають все більшої популярності не тільки у алергіків на рослинний білок, а й у звичайних людей. Зрозуміло, повністю відмовитися від вживання рослинного білка, що міститься в зернових культурах, неможливо, однак, наприклад, компанія Conte's Pasta запропонувала здорову альтернативу таким продуктам - равіолі і спагетті без глютену.

Екзотичні цитруси

Модні фрукти - якщо в їжі взагалі можна говорити про моду - це, безумовно, екзотичні цитруси: виробники харчових продуктів включають екзотичні цитруси не тільки до складу цукерок або морозива, але навіть до складу соусів для курки або свинини. За словами Анджели Джеймс, яка очолює американську кондитерську компанію Silver Moon Desserts, цитрусовий смак володіє пікантністю і природним чином освіжає порожнину рота.

«Бабусина кухня»

У складні часи люди повертаються до старих, перевірених часом цінностей - що доводить підйом популярності традиційних, домашніх страв. Так, наприклад, в США сьогодні особливою популярністю користуються страви традиційної американської кухні п'ятдесятих і шістдесятих років - м'ясні рулети, біфштекс і домашнє печиво.

Мариновані продукти

Ринок переживає справжній «Ренесанс маринування», стверджують організатори американської виставки Fancy Foods Show. Цікаво, що саме в епоху кризи люди зацікавилися можливістю приготування маринованих продуктів у домашніх умовах - від консервованих зелених бобів до маринованих корнішонів. Крім того, особливою популярністю користуються екзотичні азіатські продукти - наприклад, маринований імбир, смачне доповнення ролів і суші.

Копчена риба

У раціон американців все частіше входить копчена риба - у поєднанні з майонезом, цибулею і каперсами копчений лосось або біла риба вважається популярним варіантом для пізнього сніданку. Втім, як стверджують представники Acme Smoked Fish, техніка копчення не обмежується тільки рибою - адже легкий підкопчений присмак робить природний смак страви більш інтенсивним, що вже встигли оцінити американські гурмани.

Солодощі зі смаком бекону

Завдяки американському бренду Vosges Haut-Chocolat, що входить до десятки світових виробників елітного шоколаду, у світі кондитерських виробів з'явилася нова і вельми актуальне протягом - різноманітні десерти та солодощі зі смаком бекону. Один тільки Vosges Haut-Chocolat випускає кілька десятків різноманітних продуктів, від карамелі до шоколаду з присмаком бекону. За словами засновниці бренду Vosges Haut-Chocolat, гурманів не тільки з США, але і з країн Європи приваблює, в першу чергу, оригінальне поєднання смаків солоноватого, підкопченими бекону і солодощів.

http://www.womenclub.ru/cooking/2444.html

Глазурований окіст

  • Необхідні продукти:
  • окіст свинячий зі шкірою - 1.8кг
  • чорний горошком 1.ч.л
  • лаврового листа 3-8
  • сіль
  • бульйон м'ясний - 1 л
  • журавлини 225 грм.
  • цукру 100гр
  • портвейну 50мл
  • гвоздики 1-2 ст.л

Спосіб приготування : Покладіть окіст у велику каструлю залийте холодною водою ,на 6 годин післю чого залити новою водою та поставити на вогонь.Довести до кипіння ,злити воду .Залити новою холодною водою поставити на вогонь довести до кипіння та варити 30хв.(за 5 хв .додати сіль, перец горошком ,лавровий лист)Після цього витягти окіст зняти шкіру ,на салі зробить надрізи ромбом вставте палочки гвоздики у ромби . 3. Для глазурування: проваріть цукор та журавлину довести до кипіння .На протвінь викладіть окіст налийте соус , . Запікайте 15 хвилин. 4. Збільшіть температуру духовки до 200 градусів, полийте половиною глазурування окіст і запікайте 30 хвилин, поливаючи час від часу глазировкой окіст. Уважно стежте за глазировкой, поливайте окіст соусом .запікати 1годину 45хв. 5. Викладіть глазурований окіст на блюдо сервіровки прикрасити персиками . .

шеф-кухар Алла Ярошенко

Дорогі гості!

Я Алла Ярошенко, шеф-кухар ресторану Кумир!

На цій сторінці я буду регулярно рекомендувати вам прості, але вишукані страви, які ви можете легко приготувати у себе вдома і порадувати близьких та друзів.

Кулінарія – це один з видів мистецтва, в якому ви можете проявити свою творчість та нестандартність. Тож експериментуймо і творимо разом!

Салат "Три правила"


  • Що знадобиться:
  • Печериці - 350 г
  • Помідори черрі - 150 г
  • Листя салату (ромен)
  • Огірок - 1 шт
  • Заправка:
  • Оливкова олія - ​​1 столова ложка
  • Яблучний оцет - 1/2 чайної ложки
  • Гірчиця - 1/2 чайної ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Чебрець - 1 гілочка
  • Розмарин - 1 гілочка

Як приготувати: Обсмажте шампіньйони і перемішайте їх в суміші оливкової олії, оцту, гірчиці, часнику, чебрецю, розмарину і меленого перцю. Інші овочі вимийте, викладіть на тарілку. Зверху покладіть гриби і побризкайте соусом.

М'ясний пиріг

  • Вам знадобиться:
  • Для тіста:
  • - Вершкове масло - 1/2 скл
  • - Сметана - 1 скл
  • - Яйце - 1 шт
  • - Сода для випічки - 1/4 ч.л
  • - Сіль - 1/4 ч.л.
  • - Борошно - 2,5 скл
  • Для начинки:
  • - Баранина - 450 гр
  • - Цибулина - 2 шт
  • - Картопля - 2 шт
  • - Сіль - 1 ч.л.
  • - Чорний перець - 1/2 ч.л.
  • - Кумін - 1/2 ч.л.
  • - Яйце - 1 шт

Як приготувати:

У середній мисці змішайте розтоплене вершкове масло, сметану, 1 яйце, порошок для випічки і сіль.

Додайте перші 2 склянки борошна і подивіться, чи можна замісити дуже м'яке тісто, яке не буде прилипати до рук або до стінок миски. Якщо цього не достатньо, додайте борошно, що залишилося і продовжуйте місити.

Розділіть тісто на 2 частини. Одна частина повинна бути трохи менше, ніж інша. Оберніть їх поліетиленовою плівкою і відкладіть в сторону. Розігрійте духовку до 200 градусів.Тонко покришите цибулю.

Наріжте м'ясо і картоплю на маленькі кубики. Додайте спеції і все добре перемішайте.

Розкотіть більшу частину тіста на аркуші для випічки, попередньо посипавши його борошном.

Наповніть пиріг начинкою. Залишіть трохи місця по краях. Закрийте начинку другою частиною тіста, закрийте краї.

Змішайте яйце з невеликою кількістю води і промажте пензликом верхню частину пирога. Зробіть невеликі надрізи. Випікайте пиріг до золотистого кольору.

Яндекс.Метрика